Hemma, nere vid sjön skingras dimmorna av de första solstrålarna, en skäggdopping bryter ytan med en perfekt landning. Han är ute på morgonfiske.Trots att jag sträckte ryggen vid vassklippningen igår känner jag mig under tidig morgon mjuk och spänstig likt gårdagens middagsprimörer. Kanske är det för att jag helt enkelt måste förtränga ryggsmärtorna för att kunna bila upp till Lungsjöån & Borrsjöån med brormin. Eller oxå är det som en följd av min balsamering i Eeze som jag känner mig så gott som ryggradslös.Jonas Hagborg skriver på bloggen att det var bra fiske under fredagen, ett par fiskare hade tagit 25 öringar redan vid 15-tiden på torrt. Vem blir inte mjuk i kroppen när man läser sånt.Vi fiskar idag Borrsjöån och sedan kvartar vi på Björkans för att på söndagen ha klubbdag vid Lungsjöån med medlemmarna i grupp 3 under ledning av Jonas. Vädret se lovande ut och ryggsäcken fylls med video och kamerautrustning.Nu är det dags!