Våren närmar sig med härlig takt, fiskepremiären anas. Kanske man till och med skulle investera tid vid städet och binda upp lite Branko-sländor.

Såsom tidigare år tar man några stapplande steg i Älvsjö på det som kallas flugfiskemässan. Avskaffa och skrota skiten!
Som tur var räddades det hela med ett besök på sportfiskemässan i Kista, så mycket bättre. Även om det var mycket Kiviks marknad med wobblers och räkmetare men sammantaget en bra mässa för flugfiskeintresserade med rätt folk från branschen och intressanta seminarier även om man hade förväntat sig lite bättre uppställ på endel håll, utan att hänga ut någon.

Dessutom är man stolt medlem i Lungsjöån&Borrsjöån Flyfishing Club!
Jonas har gjort klubbvatten av åarna och nu är endast torsdagar öppet för icke medlemmar till en modest kostnad av 650 riksdaler.
Ställ er i kö för medlemskap 2013 redan nu!
Så nu lär det bli frekvent fiske i Faluns sköna åar. Premiär blir det fredagen 13 april i Borrsjöån.

På sportfiskemässan togs första steget mot årets fjällvecka vilket lutar åt att gästa Kirunafjällen med helikopterlyft ut, vi besökte Artic Heli som verkade ha rätt inställning och komplett service som passar oss. Kan oxå bli en roadtrip till Saxnäs. Flyg Arlanda-Vilhemina kostar 1495:- t/r i juli, sen en hyrbil så har man mycke öringvatten inom räckhåll. Eventuellt kan ju detta bli senare i augusti men risken är att insektslivet avtagit helt, i och för sig är nattsländefisket aldrig fel…

Såg att NextJet förutom Vilhemina oxå flyger till Arvidsjaur, Hemavan och Lycksele!!!

Sälen med omnejd inklusive Älvdalen blir det vecka 24 och 28.

Nu blir det till att passa på att shoppa det nödvändigaste för säsongen när man är i USA i slutet av april, Simmspriserna är ju fortfarande 30% billigare 🙂

Ett par SIMMS G3 Guide storlek Large/Long
helt nya i kartong säljes för 4000:-

(5200:- butikspris)

Skitfiske på er!