10 mars 2014

Igår var det nästan 14 grader varmt ute i vårsolen och aldrig har jag haft en sån längtan efter att få svinga spöt.
Är det åldern eller förra säsongen som skapat detta sug, jag vet inte. Kanske kan det vara vår bokade Montana-resa som försöker dra ut mig till strömmen för att komma i form.

Årets äventyr blir det största av alla. Montana i augusti kommer att bli en otrolig upplevelse. Egentligen skulle vi åkt i slutet av september men fick ändra planerna,
nu är det mesta är bokat, inklusive ett 600mm f/4 Nikonobjektiv 🙂
Vi kommer ta en dag i Yellowstone och en dag i Glacier för att åka runt och uppleva den storslagna naturen och i Yellowstone har vi bokat en ”Wildlife” tour… Tänkte speja på grizzly, varg, buffel och örn… vi får väl se hur det går. Det blir fiske i Henry´s Fork, Gallatin River, Missouri och ett par spring creeks är givna.

Sedan kommer jag att i morgon skicka/dela ut min film från Tjuonajokk till närmast sörjande. Det har varit ett rent helvete att få den klar med PC krasch och mjukvara som buggat i sluttampen då menyerna skulle skapas. Ändå blev det något med kodningen när jag brände skivorna… Man har fått en massa dyr erfarenhet och äntligen är skivan så klar som den blir. Den kommer att läggas upp på Youtube oxå såklart.

Sedan blir det en juniresa till Gimdalen, fiske med Uggen som guide i Älvdalen, en tur med guidning i Norrbyströmmen och lite Sälenfiske samt att det förhoppningsvis blir några dagar med Sundins gäng i Storån. Allt innan äventyret i Montana.

Föhoppningsvis är det snart dags för rekordtidig premiär i Lungsjöån eller Borrsjöån!

Stay tuned!